Annonse

AMC har gitt grønt lys for en første sesong på 10 episoder av Preacher, basert på Vertigo-tegneserien fra 90-tallet av Garth Ennis.

Serien er utviklet av Seth Rogen og Adam Goldberg (This is The End) med Sam Catlin (Breaking Bad). Piloten til serien ble spilt inn tidligere i år.

Dominic Cooper (Agent Carter), Ruth Negga (Agents of S.H.I.E.L.D.) og Joseph Gilgun (Misfits) har de sentrale rollene.

Andre navn som W. Earl Brown (Deadwood, American Crime), Tom Brooke (Sherlock), Lucy Griffiths (True Blood) og Elizabeth Perkins (Weeds) har også roller i serien.

Preacher er sentrert rundt presten Jesse Custer (Cooper) fra bondelandet i Texas. Dagen demonen Genesis styrter fra himmelen og tar seg til rette i kroppen hans, blir livet dramatisk endret. Genesis er avkommet til en engel og en demon, og den gir Jesse guddommelige krefter. Han bestemmer seg for å finne Gud for å stille ham til ansvar. Med seg på ferden har han seg med den skyteglade kjæresten Tulip (Negga) og den rus-avhengige irske vampyren Cassidy (Gilgun).

Annonse

Under deres reise for å finne Gud, som befinner seg på jorda, støtter de på fiender og hindere som både er skumle og hellige: Saints of Killers, en udødelig skyteglad dødsengel, og den hemmelige organisasjonen The Grail som kontrollerer myndighetene og beskytter blodlinjen til Jesus. For å ikke nevne Jesse sin egen stygge familie ledet av hans bestemor, flere seriemordere, fallende engler og andre psykopater.

AMC slapp også den første plakaten til serien i går.

preacherposter

Preacher er siktet for en premiere våren 2016 på AMC.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer