Netflix og Marvel følger opp Marvel’s Daredevil med Marvel’s Jessica Jones.

I dag slapp Netflix den første teaseren som er tydelig inspirert av Brian Michael Bendis-tegneserien Alias, som var sentrert rundt og introduserte karakteren Jessica Jones.

Marvel’s Jessica Jones er sentrert rundt superhelten Jessica Jones (Krysten Ritter) som lider av posttraumatisk stresslidelse (PTSD), som leder henne til å gi slipp på hennes kostyme og dager som superhelt for å bli privatetterforsker. Dette fører til at hun hjelper både vanlige mennesker og kommer over andre som superhelten Luke Cage (Mike Colter) og Zebediah Killgrave (David Tennant), en person fra fortiden til Jessica som gjør ting verre for henne.

Carrie-Anne Moss (The Matrix), Rachel Taylor (Crisis), Eka Darville (Empire) og Wil Traval (Once Upon A Time) har også roller i serien. Rosario Dawson dukker opp igjen i rollen som Claire Temple etter Marvel’s Daredevil.

jessica-jones-3
Mike Colter og Kyrsten Ritter i Marvel’s Jessica Jones. Foto: Netflix/Marvel

Marvel’s Jessica Jones vil ha elementer psykologisk thriller og krim, i tillegg til å være en superhelt-serie. Sjefsprodusent for serien er Melissa Rosenberg (Dexter). Som teaseren hinter til er det klare intensjoner å bruke kildematerialet fra Bendis-tegneserien Alias.

Sesong 1 består av 13 episoder.

Marvel’s Jessica Jones får premiere 20. november på Netflix.

Annonse

Bli varslet
Beskjed om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle svar