UnReal til TV2 Bliss og TV2 Sumo

Del nyheten

TV 2 har skaffet seg den nye amerianske dramaserien UnReal som hadde premiere i sommerpå Lifetime. Serien får premiere allerede neste uke på TV 2 Bliss og TV 2 Sumo.

UnReal handler om medaljens bakside innen reality-tv. Produsenten Rachel Goldberg (Shiri Appleby) vender tilbake til den nye sesongen av Everlasting, et populært program som ligner på Ungkaren. Etter å ha fått et stort psykologisk utbrudd sesongen før er Rachel tilbake med et rykte å bygge, og programmets krevende hovedprodusent Quinn King (Constance Zimmer), som pusher grensene for seertall, hengene over skulderen. Rachel må gjøre hva hun vet best: manipulere deltagerne til å skape det mest vanvittige dramaet til seerne av Everlasting.

Både mannlige og kvinnelige kritikere har likt serien godt. Todd VanDerWerff i Vox nevnte den som en av sommerens beste nye serier du burde få med deg ved siden av Catastrophe og Mr. Robot. Alan Sepinwall i Hitfix.com mente det var et sterkt drama. Liz Shannon Miller i Indiewire ga også serien A– og la til at serien gjorde noe nytt med «tv for kvinner».

Den gode kritikken gjør det ganske uvanlig, ettersom Lifetime er kjent for å ikke lage serier og annet som ikke akkurat er å løpe etter som Devious Maids og Army Wifes.

UnReal får premiere 1. september på TV 2 Bliss og TV 2 Sumo tirsdag kl. 21.30 

Annonse
X
X
X