Se første bildet fra Star Wars: Rogue One

Del nyheten

Det første bildet fra den kommende Star Wars-spinoffen Star Wars: Rogue One dukket opp denne helgen under D23 Expo. Filmen kommer i 2016 her til lands.

Det Disney-eide Lucasfilm avslørte også alle skuespillerne som vil være med filmen regissert av Gareth Edwards (Godzilla, Monsters). Fra tidligere har Lucasfilm og Disney bare bekreftet at Felicity Jones (Theory of Everything) har hovedrollen, mens manus er skrevet av Chris Weitz (About A Boy, Cinderella).

Filmen vil fokusere på motstandskjempere i Rogue Squadron, som samler seg for å stjele planene til hva som vil bli Death Star. Filmen finner sted før Star Wars: A New Hope.

Du kan allerede forestille deg noe som Star Wars sitt svar på Marvel-filmen Guardians of The Galaxy.

Bildet ovenfor viser noen av skuespillerne. De andre vi ser tydelig på bildet er Diego Luna, Donnie Yen og Jiang Wen. Også Riz Ahmed (Nightcrawler), som vil være å se i den kommende HBO-miniserien Crime, har en birolle (han sitter nedenfor til venstre i bildet).

Det er ganske varierende gruppe skuespillere som er samlet, og mange av dem er kjente for tv-elskere. Forest Whitaker (The Shield), Mads Mikkelsen (Hannibal), Alan Tyduk (Firefly) og Emmy-nominerte Ben Mendelsohn (Bloodline) er tv-fjes som har roller i filmen.

Med Greig Fraser (Zero Dark ThirtyKilling Them Softly) som filmfotograf også er jeg spent å se hva Edwards & Co kan få til med denne filmen.

Det ser ut til å være et bra steg for Disney å utforske universet, og gi oss noen andre nye karakterer i Star Wars-universet. Hvorvidt ryktene om at Darth Vader vil dukke opp iløpet av filmen i en kort opptreden ble ikke bekreftet i helgen.

Star Wars: Rogue One får premiere 16. desember 2016.

Annonse
X
X
X