Med Beasts of No Nation starter Netflix sitt filminitiativ. Og det ser virkelig ut at deres første film ut er noe å se fram til. Nå har Netflix sluppet den første teaser-traileren for Beasts of No Nation.

Beasts of No Nation er skrevet og regissert av Emmy-vinneren Cary Fukunaga (True Detective) med Idris Elba (Luther, The Wire) og nykommeren Abraham Attah i de sentrale rollene.

Beasts of No Nation er basert på romanen til Uzodinma Iweala forteller den gripende historien om Agu, en barnesoldat som blir brutalt revet bort fra familien sin for å kjempe i borgerkrigen i et afrikansk land.

Vi kommer til å skrive om Netflix-filmene og kanskje anmelde dem etter interesse og mulighet i framtiden. Vi kunne tidligere denne sommeren skrive om at Brad Pitt-filmen War Machine kommer til Netflix.

Annonse

Beasts of No Nation får premiere på Netflix fredag 16. oktober.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here