Denne uka starta den årlige TCA Summer Press Tour, som er en av de to gangene i året amerikanske og kanadiske bloggere, journalister og kritikere samles for å høre hva de vanlige tv-kanalene, streamingene og kabel-tv kanalene har å si om tiden framover.

I går var det HBO sin tur hvor programsjefen til HBO, Michael Lombardo snakket om framtiden til HBO. Her er en oppsummering av noe av det viktigste som kom opp.

  • Det ble en del tid viet til kritikken mot den andre sesongen av True Detective, men Lombardo la til at han støtter serien og serieskaper Nic Pizzolatto. Hvis Pizzolatto vil kan True Detective få en tredje sesong la han til. Serien er likevel solid i seertallene.Lombardo avsluttet med å si at sesong 2 er bedre å forstå når alle episodene er sett i sin helhet, hvor han lover en «enormt tilfredsstillende» avslutning med de to siste episodene.true_detective_still
  • Game of Thrones vil trolig vare til sesong 8, men Lombardo legger til at han ønsker at serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss til å ombestemme seg og forsette med flere sesonger.HBO er villige til å være igjen med Westeros så lenge som mulig. Lombardo legger også til at en forløper til Game of Thrones kan skje, hvis de ansvarlige for det kreative føler de har en engasjerende historie å fortelle.
  • Nye serien Vinyl får premiere i 2016. Serien kommer fra  Martin Scoresese, Rolling Stones-vokalisten Mick Jagger og Boardwalk Empire-skaperen Terence Winter.Martin Scorsese and Bobby CannavaleSatt til New York City på 70-tallet utforsker serien den dop og sex-fylte musikkindustrien i det punk og disco begynte å bryte ut, alt sett igjennom øynene til en plateprodusent som prøver å gjenopplive sitt plateselskap og finne den nye musikken.Emmy-vinner Bobby Cannavale (Boardwalk Empire) spiller hovedkarakteren Richie Finestra, grunnleggeren og presidenten for platesleskapet American Century Record, med et bra øre for å oppdage talent. Richie ender opp med å undergå en krise når han må gjøre beslutninger som forandrer livet hans.Med i serien er en rekke andre som Oliva Wilde (House), Ray Romano (Alle Elsker Raymond, Parenthood), P.J. Byrne (Wolf of Wall Street), Juno Temple (Killer Joe), Andrew «Dice» Clay (Blue Jasmine), Birgitte Hjort Sørensen (Borgen), Joe Caniano (Boardwalk Empire) og Max Casella (The Sopranos).
  • Det ble vist en ny trailer for Westworld, tidligere ble en trailer for serien screenet under Comic-Con. Du kan lese mer om serien basert på filmen med samme navn og beskrivelse av traileren her.Se opp for serien når den får premiere i første halvdel av 2016 på HBO Nordic her hjemme.Westworld 223
  • Looking ble kansellert etter 2 sesonger av HBO grunnet svake seertall. Lombardo som selv er en homofil mann tok det som en tung avgjørelse å kansellere serien. HBO vil riktignok ikke si et adjø med Looking før i 2016, hvor en film på 2 timer som avslutter historien vil bli sendt.
  • Curb Your Enthusiasm er igjen nevnt som noe som kan gjenoppstå på HBO.

  • Sarah Jessica Parker-serien Divorce skrevet og skapt av Catastrophe-skaper Sharon Horgan får premiere sommeren eller høsten 2016.  Les mer om serien her.
  • Sesong 2 av The Leftovers får premiere 4. oktober. Sesong 1 var om hvordan en familie falt ifra hverandre, sesong 2 er om hvordan familien kommer sammen igjen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here