Annonse

Historien om «Lucas Hood» tar slutt i 2016.

Tidligere har noen tidligere rapporter brukt ordet «kansellert» om Banshee, men faktum er at serien avsluttes på grunn av handlingen er på vei til å bli over. Serien har vært så suksessfull at seriens kanal Cinemax uten problemer kunne holdt serien i live videre etter den kommende fjerde sesongen.

Det er flott å se at produsentene til serien har tenkt på slutten. Ikke alle serier burde pågå så lenge at hovedpersonen til slutt ender opp som en kjedelig ensom tømmerhogger.

Serieskaper Jonathan Tropper kommer for øyeblikket til å forsette å jobbe med Cinemax. Han har for øyeblikket startet utviklingen av Bruce Lee-prosjektet Warrior med Fast & Furious og True Detective-regissøren Justin Lin.

Oppdatering: Tropper har vært veldig åpen om slutten nå på Twitter.

Annonse

Sesong 4 av Banshee vil bestå av 8 episoder, framfor seriens vanlige 10 episoder per sesong. Noe som også var et tegn på at serien ville gå mot slutten.

Chris Coy (Treme, The Walking Dead) blir med fast på serien, etter han gjestespilte i sesongfinalen av sesong 3 som Calvin, broren til eks-nazist og politimannen Kurt Bunker (Tom Pelphrey).

Av skuespillere helt ferske for serien ser vi Ana Ayora (The Big Wedding), Casey LaBow (The Twilight Saga; Breaking Dawn, Parts 1 & 2) og Eliza Dushku (Buffy) i noen av de nye rollene.

Ayora vil spille Nina Cruz, en smart, tøff og gatesmart politibetjent i Banshee’s sheriffkontor. Ting vil riktignok være problematisk for hun jobber for nettopp Kai Proctor (Ulrich Thomsen).

LaBow vil spille Maggie, kona til lederen for det ariske brorskapet, som desperat er ute etter et bedre liv for henne og hennes sønn.

eliza-dushku-dollhouse
Eliza Dushku er klar for Banshee. Foto: Fox

Til slutt vil også Dushku spille Agent Veronica Dawson, en tøff, sexy og overraskende hensynsløs FBI-profiler med ikke akkurat få personlige demoner. Hun ender opp med å samarbeide med Lucas om å ta ned en morder.

Banshee er tilbake med siste sesong tidlig i 2016 på HBO Nordic og C More Series/C More Play her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer