Denne gangen på Fjernsynt
Steffen og Eirik er tilbake etter en lengre pause, med nytt innhold og nye diskusjoner. Denne gangen får de besøk av Carina Behrens som skal være med og snakke om blant annet den nye og høyst etterlengtede andresesongen av True Detective, de nykomne HBO-seriene The Brink og Ballers, den tredje og tilsynelatende like dystre sesongen av Hannibal, og en liten diskusjon om filmsommeren 2015.

Verter
Eirik W. Talberg er informatiker av yrke men vier mye av sin tid til sine elskede TV-serier. Anser Dag (serien med Atle Antonsen) som Norges beste kulturprodukt ved siden av Black Metal. Er også glad i kaffe, ekstremsport og krangling.

Steffen Stø er serieguruen vår og har bred kunnskap om TV-serier fra de siste par tiår. Er Serienytts fagredaktør som har også intervjuet flere Emmy-vinnere som Kyle Chandler og Aaron Paul.

Gjest
Carina Behrens. Kultur- og hverdagsblogger. Utdannet journalist, jobber med digital markedsføring og tekst. Tidligere bartender og filmjournalist på nett og radio. Film- og TV-nerd. Var med i en reklame på TV en gang. Liker både kaffe og te!
Les mer fra Carina på http://carinabehrens.com

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here