HBO kastet opp nå natt til mandag en ny trailer for den kommende sesongen av True Detective.

Den første teaseren så bra ut, men den var kanskje også litt uimponerende med tanke på at låta i teaseren var en så klar del av den. Noe som forresten gjorde at folk på nettet hadde det litt gøy med teaseren.

Annonse

Vi vet fra intervjuet med serieskaper Nic Pizzolatto nylig at sesong 2 vil ikke ha det okkultisme, noe som kanskje skremmer vekk noen fra å se sesong 2. Personlig synes jeg det er bra at Pizzolatto ihvertfall prøver noe annet i sesong 2, og en mulig Chinatown-inspirert sesong som dette virker å være passende for Pizzolatto.

Uansett hva verden eller vi fortjener så får vi se nærmere neste måned når sesongen har premiere.

Sesong 2 av True Detective får premiere 22. juni. Sesongpremieren blir tilgjengelig kl. 03:00 på HBO Nordic og senere på C More Play. Den vil også bli sendt på C More Series samme dag.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here