Vi har ikke skrevet mye om hva som pågår hos de store amerikanske nettverkene den siste tiden, men nå begynner det å skje store ting.

Den store høstlanseringen til de store amerikanske kanalene starter neste uke. Så i den forbindelse vil kanalene både annonsere nye serier og annonsere serier som blir kansellert .

I helga var NBC først ut med å gi grønt lys til 3 nye dramaserier, som sier at medisinsk drama kanskje kan gjøre et comeback på de store amerikanske tv-kanalen. Det kan også være et dårlig tegn for serien The Night Shift, som ser ut til å bli kansellert ifølge av to av disse seriene er medisinske dramaserier og dårlig seertall.

De 3 nye seriene er som følger.

Chicago Med

Chicago Med

Chicago Med blir den andre spinoffen av Chicago Fire som hadde premiere i 2012. Allerede har spinoffen Chicago P.D. sendt 2 sesonger i USA på NBC. Kanskje blir Chicago Restaurant den fjerde serien?

Chicago Med beskrives som emosjonell thriller. Den medisinske dramaserien følger legene på det mest hektiske sykehuset i byen og de modige legene som holder det sammen.

Kanalen legger også til at gjenkjennelige fjes fra Chicago-politiet og brannvesenet vil dukke opp i Chicago Med.

Annonse

Oliver Platt (Fargo), S. Epatha Merkerson (Lov & Orden), Laurie Holden (The Walking Dead), Nick Gehlfuss (Shameless) og Yaya Dacosta (Ugly Betty) har roller i serien.

Serien er produsert av Chicago Fire og Chicago P.D.-produsentene Dick Wolf, Matt Olmstead, Michael Brandt, Derek Haas, Danielle Gelber, Peter Jankowski og Joe Chappelle.

Blindspot

blindspot nbc

Fra Arrow og The Flash-produsenten Greg Berlanti kommer thrillerdramaet Blindspot skapt av Martin Gero (L.A. Complex). Serien har med Thor-stjerneskuddet Jaimie Alexander og Strike Back-stjerna Sullivan Stapleton i hovedrollene.

Serien handler om en naken kvinne (Alexander) som dukker opp i Times Square uten noe minner og navnet til FBI-agenten Kurt Weller (Stapleton) er tatovert på henne. Dette gjør at kvinnen og Weller ender opp i et stort internasjonalt komplott.

Piloten ble regissert av Mark Pellington (Cold Case). Serien har også Audrey Esparza (Black Box), Rob Brown (Treme), Marianne Jean-Baptiste (Broadchurch), Ukweli Roach og Ashley Johnson (Last of Us) i rollene.!

Heartbreakers

Heartbreaker Heartbreakers

Heartbreakers er basert på det virkelige livet Dr. Kathy Magliato, og serien beskrives som et unikt karakter-ødrevet medisinsk drama.

Serien følger Dr. Alex Panttiere (Melissa George), en frittalende verdenskjent hjertetransplantasjon-kirurg og en av de få kvinnene i hennes felt i verden. Hun er fryktløs og sta, for Alex finner alltid en måte på å gjøre ting på hennes egne premisser.

Serien har også Dave Annable (Red Band Society), Don Hany, Shelley Conn, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, J. Louis Mills og Joshua Leonard (Bates Motel) i rollene. Serien kommer fra Jill Gordon (Cupid, My So-Called Life).

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer