The Odd Couple

NBC kansellerte Go On og Studio 60 On The Sunset Strip, mens ABC økset Mr. Sunshine. Det har ikke vært enkelt for Friends-stjernen Matthew Perry etter at Friends forlot skjermen for 11 år siden. Nå forsøker seg han seg hos CBS med nyversjonen The Odd Couple. Traileren er ute og den er ikke særlig lovende.

https://www.youtube.com/watch?v=-erBtxIU1ww

Dette er en retur til multi-kamerakomedie for Matthew Perrry, som ikke har gjort det siden Friends tok slutt i 2004. Sammen med Thomas Lennon har han hovedrollen.

«CBS er flinkest i klassen til å lansere nye serier» sa Matthew Perry om valget av CBS. Han er produsent til serien sammen med Frasier-guru Joe Keenan.

Dyktige folk og CBS er kanskje flinke til å lansere serier, men er den traileren der det beste de kan gjøre? Klein rapping og et sammensurium av rotete klipping ga lite wow-faktor. Perrys navn så ut til å være halve poenget med traileren.

For de som frykter latterboks-komedie kan produsent Bob Daily berolige: Hans prinsipielle motstand mot det betyr at all latter man hører tilhører publikum som er der under innspilling.

Serien premierer 19. februar i USA. Vi får se om den dukker opp på norske fjernsyn eller ei.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer