Phylicia Rashad til Cosbys forsvar

Del nyheten

Det planlagte store comebacket til Bill Cosby var alt annet enn vellykket, med en haug av anklager som til slutt torpederte legenden helt. Nå er serieprosjektet hans kansellert og aktører som Netflix har vendt han ryggen

Skal vi tro Phylicia Rashad, som spilte Cosbys kone i The Cosby Show, handler det hele om et større komplott for å holde han vekke fra skjermen.

«Noen er fast bestemt på å holde Bill Cosby borte fra TV» sa hun til Showbiz 411. Hun fortsatte med å påstå at det er absurd å anklage blant annet Cosbys kone for å ha forblitt passiv mens mannen angivelig bedrev overgrep mot en rekke kvinner. «Glem kvinnene, jeg tror det hele er iscenesatt» var hennes klare tale om det hele.

Minst 15 kvinner har fremmet anklager den siste tiden, hvor de angivelige overgrepene går flere tiår tilbake i tid. Hvorfor noen skulle iscenesette en slik kampanje vet derimot ikke Phylicia. Også Hugh Hefner, Bill Cosby venn gjennom flere år, har tidligere uttalt seg og beskrevet det hele som «trist».

Selv om mye av Cosbys prosjekter er kansellert fortsetter han med stand-up enkelte steder. Han har forholdt seg taus om anklagene.

Annonse
X
X
X