Christina Hendricks blir med i Showtime-piloten Roadies

Del nyheten

Showtime som har stått bak serier som Masters of Sex, Dexter, Weeds og Homeland har flere pilotprosjekter på tampen. Nå er det kjent at Emmy-nominerte Christina Hendricks fra Mad Men blir med i en av hovedrollene i piloten Roadies.

Pilotprosjektet er en times-lang komiserie fra Cameron Crowe som har stått bak filmer som Jerry Maguire, Vanilla Sky, Almost Famous og We Bought A Zoo.

Komiserien som vil være på 1 time hver episode hvis den går videre til serie har allerede hanket inn navn Luke Wilson og Imogen Poots til de andre hovedrollene.

Luke Wilson og Imogen Poots.
Luke Wilson og Imogen Poots.

Almost Famous-aktige Roadies fokuserer på crewet bak scenen til en suksessfull rocketurne. Hendricks vil spille Shelli, produksjonsjefen til bandet og arbeidspartneren til Bill (Wilson). Rollen til Hendricks beskrives som tøff, men også privat emosjonell, gift til hennes jobb og skremmende god i jobben.

Rafe Spall (The Shadow Line), Peter Cambor (NCIS: Los Angeles) og Oscar-nominerte Keisha Castle-Hughes (Whale Rider, Game of Thrones) vil også ha roller i piloten som vil bli spilt inn i  Vancouver. Den potensielle serien er også produsert av J.J. Abrams og Bryan Burk. Winnie Holzman (My So-Called Life) vil være sjefsprodusent for prosjektet hvis det går videre til serie.

Roadies er en av flere pilotprosjekter nå i utvikling med casting delvis klar på Showtime. Av disse finner man Happyish med Steve Coogan som har overtatt rollen av avdøde Philip Seymour Hoffman, og Billions med Paul Giamatti, Damian Lewis (Homeland) og Maggie Siff (Sons of Anarchy).

Annonse