AMC har etter snart 4 sesonger ferdigsendt bestemt seg for at westerndramaet Hell on Wheels skal avsluttes med en femte og siste sesong på 14 episoder. Men i likhet med Mad Men og Breaking Bad skal siste sesongen av westerndramaet deles opp i to puljer med hver på 7 episoder for å bli sendt i både 2015 og 2016.

Dette kommer etter at kanalen i snart to sesonger har sendt Hell on Wheels på lørdager som vanligvis er en svært vanskelig kveld å leve på for en manusbasert serie. AMC klarer allikevel å gjøre dette gunstig med å sende serien i nærheten av en western-fokusert filmkveld på lørdager og med en solid nok seerbase som har fulgt med serien fra gikk tidligere på søndager på kanalen.

AMC kunne altså med veksten serien faktisk fikk på lørdagskveldene holdt på denne serien videre, men det virker også som at mengden av historie igjen å fortelle er en grunn til at serien vil ende nå.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles og Nash Bridges-produsenten  er forventet å forsette som sjefsprodusent i sesong 5 også etter å hatt rollen i produksjonen av serien siden sesong 3 hvor han tok over etter serieskaperne Joe og Tony Gayton. John Shiban (The X-Files) skulle originalt være sjefsprodusent fra sesong 3 av, men trakk seg i forkant av sesongen og Wirth kom inn som erstatter.

Hell on Wheels ble her hjemme i Norge sendt på TVNorge-kanalen VOX, men ettersom serien ikke gjorde det bra nok ble den fjernet av sendeskjemaet. Sesong 4 vil TVNorge ikke heller sende, så serien har blitt en serie man må se på Bluray og DVD her hjemme.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Frank-Ove Kristiansen
4 år siden

Hei,
Sesong 4 av Hell on Wheels er nå tilgjengelig hos HBO Nordic. Vet ikke hvor og når sesong 5 dukker opp. HBO Nordic har ikke fått rettighetene til å sende denne (har spurt Kundeservice).

Frank-Ove Kristiansen
4 år siden

Hei,
Sesong 4 av Hell on Wheels er nå tilgjengelig hos HBO Nordic. Vet ikke hvor og når sesong 5 dukker opp. HBO Nordic har ikke fått rettighetene til å sende denne (har spurt Kundeservice).