Amazon-serien Bosch til HBO Nordic

Annonse

En av Amazon sine beste serier så langt (med piloten å bedømme) er på vei til HBO Nordic. Etter at Viaplay fikset seg komidramaet Transparent fra Amazon sin andre runde med piloter som ble serier kommer Bosch fra samme runde til HBO Nordic.

Les også: – Denne gangen har Amazon noe mye bedre i ermet

Serien er basert på Michael Connelly’s bestselgende bokserie rundt Harry Bosch. Vi følger i serien etterforskeren Harry Bosch (Titus Welliver) som har vært politimann i Los Angeles i generasjoner. I den første sesongen bringer serien fram historiene fra tre av bøkene rundt Bosch (City of Bones, The Concrete Blonde og Echo Park) i det vi ser at ingenting vil stoppe Bosch fra å bringe rettferdighet til ofre for kriminalitet.

Med i rollene finner vi også Annie Wershing (24), Jamie Hector (The Wire) og Lance Reddick (The Wire).

Serien kommer fra Treme-skaper og The Wire-produsent Eric Overmyer med Michael Connelly selv på manuset. Overmyer vil også være sjefsprodusent for serien, mens på regi finner vi blant annet Jim McKay (The WireThe Good Wife).

Dette blir den første hovedrollen til Welliver som er kjent på tv-fronten fra serier som Lost, Sons of Anarchy, The Good Wife, Agents of S.H.I.E.L.D. og nylig The Last Ship. På film har han dukket opp i rekke prisvinnende filmer som Argo og The Town.

Premieren på HBO Nordic vil være rundt samtidig med premieren på Amazon i USA som er satt til 6. februar. Konkret dato vil senere bli annonsert nærmere premieren tidlig neste år.

Du kan se et klipp fra første episode nedenfor.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X