Vince Vaughn og Colin Farrell bekreftet av HBO for True Detective sesong 2

Ryktene om Vince Vaughn var ønsket til sesong 2 av True Detective er bekreftet av HBO i dag. Kabel-tv giganten bekreftet også at Colin Farrell er klar for serien etter at skuespilleren selv bekreftet det i helga. Også at Justin Lin skal regissere de to første episodene i sesong 2 er bekreftet.

HBO slapp også beskrivelsen av handlingen for sesong 2 som samsvarer med ryktene vi har skrevet om siden i sommer:

Tre politimenn og en karrièrekriminell må navigere et nett av konspirasjon i kjølvannet av et mord.

Annonse

Vaughn vil spille Frank Seymor Semyon, en karrièrekriminell som er i fare for å miste sitt imperium når hans flytting over i legitim virksomhet skjer etter drapet på en forretningspartner.

Farrell vil spille Ray Velcoro, en «svekket etterforsker» som rives mellom sjefene i det korrupte politidistriktet hans og gangsteren som «eier» ham.

Justin Lin, som regisserte de 3 siste Fast and Furious-filmene, vil stå for regien av de to første episodene av sesong 2, som kan være et tegn på noen actionfylte episoder. Noe som kanskje kan være passende valg av regissør. Med tanke på at serieskaper Nic Pizzolatto forklarer at sesong 2 vil være noe helt nytt i forhold til sesong 1.

Vi vet fra tidligere at serien skal starte innspillingen av sesong 2 i California ganske snart i høst, men serien vil være satt til et annet sted enn Los Angeles i den amerikanske staten. California er stort, og mange steder brukt lite på film og TV som HBO-serien kan ta bra i bruk.

Tidligere var Vaughn sin karakter nevnt som en birolle, men presseskrivet fra HBO sendt ut i kveld tilsier en hovedrolle. Likevel gjorde HBO noe lignende med Michelle Monaghan når hun ble bekreftet til serien i 2013 for sesong 1, så det kan være snakk om det samme denne gangen. 

To ytterlige sentrale roller skal også være, en kvinne i 30-årene og en ung mann som begge er politifolk . Elisabeth Moss lå an til å spille den kvinnelige hovedrollen, men HBO og Moss virker ikke å være enige (samtidig som Moss sin timeplan er svært hektisk akkurat nå). Taylor Kitch som spilte i HBO-filmen The Normal Heart som mottok Emmy i august er siktet for den andre rollen.

HBO sier at de selv vil bekreftet flere castinger framover når det blir bekreftet (etter forhandlinger).

Dette er uten tvil litt utypisk med Vaughn, som til tross for å ha gjort noen greie dramaroller i karrieren i filmer som Clay Pigeons  og Return To Paradise har skuespilleren holdt seg til komedier som ikke akkurat mottok noen hyllest fra kritikerne. Farrell har gjort gode roller i filmer som In Bruges, og er helt klart en skuespiller som kan gjøre det bra i kombinasjon med Pizzolatto sitt manus.

Castingen ser ikke ut til å være godt mottatt på nettet. Morsomt nok husker jeg mye negativet rundt Matthew McConaughey når den første teaseren for sesong 1 av True Detective kom. Det var mange som valgte å erklære sesong 1 av serien som det beste noensinne, som så klart gjør at sesong 2 erklæres som det verste noensinne før en eneste scene er filmet, eller vist fram til seere.

Om dette ender opp dårlig får vi vente å se, men kanskje vi skal spare oss for så mye forhåndsdømming av True Detective sesong 2 så tidlig?

True Detective sesong 2 får premiere til sommeren på HBO.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom