Se første teaseren til sesong 2 av Agents of S.H.I.E.L.D.

Phil Coulson & Co er tilbake i sesong 2 av Agents of S.H.I.E.L.D. denne måneden i USA. I den forbindelsen har ABC vist den første teaseren for den som oftest noe hemmelighetsfulle serien fra Marvel.

Teaseren viser ikke så mye annet enn at Coulson & Co må bygge opp igjen S.H.I.E.L.D. etter handlingene i sesong 1 og Captain America: The Winter Solider. Den gir oss også en liten titt på karakteren Carl «Crusher» Creel, bedre kjent som Absorbing Man (Brian Patrick Wade) som dukker opp i sesongstarten.

Annonse

Sesong 2 har også med en rekke nye fjes. Noen av de mest prominente er superhelten Bobbi Morse/Mockingbird (Adrianne Palicki), Hydra-agenten Daniel Whitehall/Kraken (Reed Diamond), Skye sin far (Kyle MacLachlan) og S.H.I.E.L.D.-veteranen Isabel Hartley (Lucy Lawless) og den S.H.I.E.L.D.-tilknytta leiesoldaten Lance Hunter (Nick Blood).

Les også: One Three Hill og Dollhouse-skuespillere til Marvel-serien Agent Carter 

Sesong 2 av Agents of S.H.I.E.L.D. har premiere 23. september i USA på ABC, men kommer ikke til Norge på Viasat 4 nærmere jul får Serienytt opplyst.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: