Annonse

Det begynner å bli en stund siden Prison Break tok slutt i 2009, så kanskje er det passende å se Dominic Prucell og Wentworth Miller sammen igjen? Kanskje er det noe casting-direktøren til The Flash tenkte når det ble kjent at Prucell er på vei til den nye superhelt-serien i går?

Karakteren til Miller er satt til å dukke først opp i episode 4 av The Flash, hvor det sies vi også vil høre fra Prucell sin karakter som gjør sin første fulle opptreden i episode 10.

Tidligere i sommer castet nemlig serien, som deler univers og krysser over i Arrow, Miller som Leonard Snart, bedre kjent som The Flash-skurken Captain Cold. Ikke bare vil karakteren få en opprinnelse-historie i serien men også superskurk-gruppa han styrer, The Rogues vil få en utgave i serien.

The Hollywood Reporter  avslører nå at i episode 10 vil Prucell dukke opp som Mike Rory, en pyroman som finner sitt uttak for hans besettelse av å starta branner når han går i lag med Snart/Captain Cold og blir skurken kjent som Heatwave.

Captain Cold og Heatwave i DC Comics sin tegneserier. Foto: DC Comics
Captain Cold og Heatwave i DC Comics sin tegneserier. Foto: DC Comics

Prucell og Miller er ikke de eneste Prison Break-skuespillerne vi får se i Arrow og The Flash framover.

Annonse

Peter Stormare, som spilte Abruzzi i Prison Break, er som vi tidligere har skrevet satt til å dukke opp i sesongstarten av Arrow. Robert Knepper som spilte T-Bag er satt til å dukke opp i The Flash i rollen som skurken The Clock King, som han spilte i sesong 2 av Arrow.

The Flash får premiere 7. oktober på The CW i USA, Arrow får premiere dagen etterpå samme sted. Her i Norge går Arrow på TV2 Zebra, mens The Flash så vidt vi vet ikke er klar for noen kanal enda..

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer