Etter måneder med spekulasjoner er det første navnet for sesong 2 av True Detective bekreftet å være Colin Farrell som har vært i rykteboksen siden juli.

Men det ikke HBO selv som bekrefter nyheten, men den irske skuespilleren selv i et intervju med den irske avisa Sunday World. Skuespilleren sier han ikke vet mye om rollen, men at filmingen vil pågå i 4-5 måneder i nærheten av Los Angeles som skuespilleren nevner som positivt ettersom han bor med sin familie i storbyen.

Sesong 2 er ifølge ryktene rundt et mysterium som starter med mordet på en rådmann i en by i California. Serieskaper Nic Pizzolatto har tidligere i år nevnt at mysteriet vil involvere California sitt transportsystem. Plottet er blitt nevnt å involvere en korrupt plan om å linke nord og sør-California med et høyhastighetstog, alt i jakten på lønnsomme eierskap av land og lukrative føderale tilskudd for bakmennene.

Farrell kjent fra filmer som In Bruges, Minority Report og Seven Psychopaths vil være en av 3 skuespillere som skal ha hovedrollene i sesong 2 etter at Matthew McConaughey og Woody Harrelson hadde hovedrollene i den første.

Tidligere har karakteren Farrell har vært siktet for vært beskrevet som en som har store problemer med kokain og sinne sitt.

Annonse

De to andre hovedkarakterene er en ung politibetjent i delstatspolitiet og en kvinnelig sheriff i 30-årene fra Montery , en kystby ca. 5 timer med bil unna Los Angeles. Den kvinnelige sheriffen har problemer med alkohol og gambling. mens den unge politibetjenten som jobber i delstatspolitiet California Highway Patrol (CHP) har blitt suspendert etter å ha utnyttet en ung kvinne han stoppet. Ingen av diss karakterene er fri for personlig problemer i andre ord.

Taylor Kitch (HBO-filmen The Normal Heart) har vært meldt å ha vært i forhandlinger for rollen som den unge politibetjenten like lenge som Farrell. Elisbeth Moss (Mad Men, Top of The Lake) og de siste ukene Rachel McAdams har vært nevnt å ha vært i forhandlinger for den kvinnelige hovedrollen.

Men i forrige uke kom også navnene til Brit Marling (The East), Oona Chaplin (Game of Thrones), Jaimie Alexander (Thor), Kelly Reilly (Flight), Malin Åkerman, Rosario Dawson, og Jessica Biel opp som navn som har lest for rollen etter at forhandlingene med Moss og McAdams enten ikke gikk videre eller står stille som TheWrap forklarer i videoen nedenfor.

Uansett vil de 3 hovedpersonene få følge av en fjerde rolle som er en birolle og seriens antagonist (ikke nødvendigvis «the big bad») i en rolle som har hatt navn som Vince Vaughn nevnt å vært i forhandlinger til å spille.

Ingen regissører for sesong 2 er bekreftet enda, men Justin Lin (Fast & Furious) har nylig vært nevnt å ha vært i forhandlinger om å stå for regien av to episoder. Også andre som Andrew Dominik (Killing Them Softly), som forresten ville vært et godt valg har vært nevnt som aktuelle for å regissere episoder av sesong 2 av True Detective.

Innspillingen av sesong 2 av True Detective er siktet for å starte innspillingen snart, med en premiere siktet for neste sommer på HBO.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer