Annonse

Showtime gir nye sesonger til både Masters of Sex og Ray Donovan i det seriene denne helga kan stikke unna med Emmy-priser. Begge seriene som har gjort gode nok seertall for Showtime tidligere har den siste tiden hatt en økning i seertall også.

Masters of Sex vant lørdag Emmy for beste kvinnelige gjesteskuespiller med Allison Janney (som i helga kan vinne en ny Emmy for komiserien Mom). I tillegg var den også nominerte for beste mannlige gjesteskuespiller. I helga er det sjanse for at Lizzy Caplan som spiller i hovedrollene mot Michael Sheen kan vinne Emmy for hennes rolle som Virginia Johnson på serien.

Ray Donovan kan på sitt vinne pris for beste mannlige birolle med Jon Voight som spiller faren til hovedpersonen med samme navn som serien, spilt av Liev Schreiber.

Pilot

Begge serien er plukket opp for en tredje sesong på 12 episoder. Seriene er i Norge tilgjengelig på HBO Nordic 24 timer etter USA. De siste episodene av sesong 2 av begge seriene sendes neste måned.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer