Gotham får premiere på C More i september

Spørsmålet om hvem som skal sende Gotham i Norge er C More, og det i god tid før serien har premiere neste måned i USA.

Dramaserien er sentrert rundt en ung James Gordon (Ben McKenzie) som er en fersk etterforsker i Gotham P.D. som blir den nye partneren til slu og rutinerte Harvey Bullock (Donal Logue).

Annonse

Med kriminaliteten som herjer i Gotham City skal Gotham også gi oss et innblikk i skurkene som gjorde Gotham til den byen den er kjent som. I tillegg til Gordon og Bullock møter vi en rekke personligheter som en ung Bruce Wayne (David Mazouz) som senere i livet blir Batman, en ung Selina Kyle (Camren Bicondova) som ender opp med å bli Catwoman og en ung utgave av Oswald Cobbelpott (Robin Lord-Taylor) bedre kjent som The Penguin.

Dette er langt de eneste kjente Batman-skurkene å se i serien for sesong 1 vil introdusere yngre utgaver av både Joker, Two-Face og Riddler.

Serien kommer fra Burno Heller som har skapt serier som The Mentalist og HBO-serien Rome. Danny Cannon (Niktia) regisserte første episode av Gotham.

Den norske premieren til Gotham blir 25. september på C More Series, i tillegg til at serien blir tilgjengelig både på Filmnet og C More Play.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom