Flere nye serier på vei til Viaplay i høst

Viaplay har annonsert at de har gått til innkjøp av 4 nye serier, leserne av Serienytt.no vet allerede en av dem etter at vi tidligere denne måneden kunne eksklusivt melde at Outlander kommer til tjenesten.

Les også: Outlander til Viaplay

Annonse

De 3 andre seriene til Viaplay er Deadbeat, Houdini og Transparent som alle vil ha premiere på tjenesten neste måned. Du kan lese mer om seriene nedenfor, se klipp og deres premieredatoer.

houdini

Houdini

Oscar-vinner Adrien Brody (Pianisten) spiller hovedrollen i Houdini, om den legendariske magikeren Harry Houdini som omgir seg med alt fra amerikanske presidenter til diverse historiske personer som  Sir Arthur Conan Doyle og Grigori Rasputin. Dramaet forteller historien om mannen som kunne stirre døden i øynene igjennom sine stunts, visjoner og mestring av illusjoner.

Med i rollene er også Kristen Connolly (House of Cards) som har den kvinnelige hovedrollen som Bess, Harry sin kone. Serien kommer originalt fra History Channel som er kjent for Vikings.

Houdini får premiere 10. september på Viaplay.

 

deabeat tv

Deadbeat

Komiserien handler om dagdriveren Kevin (Tyler Labine) som oppdager at han kan kommunisere med åndeverdenen og bestemmer seg for å hjelpe bekymrede spøkelser med diverse problemer. Enkelte ganger med hjelpfra hans beste venn og dop-dealeren Roofie (Brandon T. Jackson).

I tillegg til Labin og Jackson har også Lucy DeVito (Melissa & Joey) og TV-personligheten Cat Deeley roller i komiserien fra Hulu, som tidligere i år ble fornyet for sesong 2.

Deadbeat får premiere 16. september på Viaplay.

 

transparent

Transparent

Skrevet og regissert av Emmy-nominerte Jill Soloway (Six Feet Under, United States of Tara). Transparent er komidrama om en familie i L.A. som har noen seriøse problemer med grenser. I denne utforskningen av sex, minne, kjønn og arv, ender både fortiden og framtiden å skape problemer for alle når hemmeligheter slippes ut. Jeffrey Tambor (Arrested Development), Judith Light (Special Victims Unit), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker (Louie) og Jay Duplass har roller i serien.

Les også: – Denne gangen har Amazon noe mye bedre i ermet

Transparent som jeg tidligere i år nevnte som det beste Amazon har produsert av egne serier. Serien har nesten en TV-kvalitet som minner meg om HBO-serien Enlightened eller tidvis også den amerikanske utgave av Shameless. Jeg gleder meg til å se videre på serien etter Amazon gjorde piloten tilgjengelig gratis tidligere i år.

Transparent har premiere 27. september på Viaplay.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter