HBO har med sin Westworld-pilot bygget opp en stor cast bestående av mange kjente navn.

Nå melder The Hollywood Reporter og flere at Ed Harris også blir med i piloten som allerede har hanket inn kjente navn som Anthony Hopkins, Evan Rachael Wood, James Marsden og Jeffrey Wright som en av hovedkarakterene.

Les også: James Marsden til Westworld

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med androider i fremtiden når alt går galt. TV-utgaven er beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig bevissthet og fremtiden for dens synder. Serien vil ha samme settingen av filmen som Yul Brynner, Richard Benjamin og James Brolin med i hovedrollene og som introduserte nye digitale teknikker innen film.

Noen av karakterene vi blir er både ekte mennesker og androider. En av disse er Dr. Robert Ford (Hopkins) som er den briljante, ordknappe og kompliserte kreative direktøren, sjefsprogrammereren og styreleder av Westworld, som har kompromissløse kreative visjoner for parken – og uortodokse metoder for å oppnå det. Vi blir også kjent med Dolores Abernathy (Wood) som er en provinsiell, vakker og snill og den mest typiske bondejente ved grensen i West – som er på vei å oppdage at hele hennes idylliske tilværelse er en utspekulert konstrukturert løgn.

Annonse

Harris vil spille karakteren The Man in Black – en mann av ren ondskap og den en sentral skurk i den potensielle serien. Dette blir skuespilleren sin retur til HBO etter at han hadde hovedrollen i Game Change som han vant en Golden Globe for og fikk en Emmy-nominasjon for rollen som John McCain for.

Med i piloten er også Rodrigo Santoro (300), Shannon Woodward (Raising Hope), norske Ingrid Bolsø Berdal (Hercules), Angela Sarafyan (Twilight), Simon Quarterman (The Devil Inside), Eddie Rouse (American Gangster), Demetrius Grosse (Banshee), Kyle Bornheimer (She’s Out of My League), Currie Graham (Muder In The First), Lena Georgas (Prime Suspect), Steven Ogg (GTA V) og Timothy Lee DePriest.

Manuset til TV-utgaven av Westworld er skrevet av Jonathan Nolan (Person of Interest) og hans kone Lisa Joy Nolan. J.J. Abrams, Jeffrey Weintraub og Bryan Burk er med som produsenter, mens Jonathan Nolan også regisserer pilotepisoden.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer