Annonse

Dette er virkelig uka for fornyelser av sommer-TV i USA. Både Rectify og The Strain ble fornyet før det ble kjent i går kveld at Halt And Catch Fire ble fornyet. Etter det kom også Showtime inn å fornyet både Masters of Sex og Ray Donovan som jeg går innpå i en annen artikkel.

Les også: Halt And Catch Fire, det neste Mad Men? 

Fornyelsen av Halt And Catch Fire så jeg riktignok ikke komme så mye som de andre. Rectify som også er en smal serie er den første originalen til sin kanal, så for utseende er det også en naturlig del å ta vare på serien du starter med når du går inn i produksjon av TV.

For Halt And Catch Fire er ting annerledes, serien har ikke vært helt kritikerrost som Rectify. AMC har en stor hit med The Walking Dead og Mad Men har vokst i seertallene. I de siste årene har AMC stevet med sine serier utenfor de store, som har ført til 2 kanselleringer av The Killing før Netflix tok over for den fjerde og siste sesongen. For å ikke nevne kanselleringen av Low Winter Sun som AMC hadde nesten gamblet som deres neste Breaking Bad.

Jeg personlig likte seriens start, spesielt de to første episodene, men jeg endte opp med å falle av kort tid etter. Med fornyelsen av Halt and Catch Fire og det at jeg hører fra både kritikere og venner er at serien har forbedret seg en del i de siste episodene av sesong 1 og satt opp noe de kan gjøre i sesong 2 svært bra. Mange beskriver det også som en kreativ opptur.

Annonse

Dette er riktignok en overraskende fornyelse med tanke på at seertallene var så lave at AMC ikke hadde så utrolig stor grunn for å fornye serien. Dette samtidig når kritikerne ikke var så fornøyde med serien i utgangspunktet også.

Halt And Catch Fire ble vist på C More Series her hjemme, i tillegg til å være tilgjengelig på Filmnet og C More Play.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer