Sesong 2 av Fargo til å være sentrert rundt Lou Solverson

Som vi skrev i går annonsert FX Networks at Fargo ville komme tilbake med en ny sesong tidligst høsten 2015. I tillegg hadde FX Networks et eget panel rundt serien i natt på Television Critics Association Summer Press Tour 2014. Serieskaper Noah Waley og produsent Warren Littlefield som har skapt og produsert hva som er en av årets beste nye serier var til stede og hadde noe å si om den kommende sesongen.

Først og fremst ble det bekreftet at antologi-serien skal ha en egen historie, men at vi vil få se en karakter fra sesong 1 på nytt skriver Vulture. Lou Solverson (spilt av Keith Carradine) vil nemlig være sesongens hovedkarakter, dette selv om Carradine ikke vil returnere i sesongen eller vil Allison Tolman som har blitt blant annet Emmy-nominert for hennes rolle i sesong 1.

Annonse

Hele sesong 2 vil dermed være en forløper til sesong 1 på et vis, sentrert rundt Lou på slutten av 70-tallet i 1979. Dette når han var politimann før han sluttet i jobben på grunn av noe forferdelig som skjedde i Sioux Falls, involvert døde mennesker «stablet så høyt, kunne du har klatret til andre etasje» som Lou fortalte i sesong 1 av serien. «Jeg ville kalt det et dyr, unntatt dyr bare dreper for mat». Sesong 2 vil også har historier satt til Fargo og Luverne i tillegg til Sioux Falls.

Sesong 2 vil følge opp hendelsene ledende opp til det, med Lou som en 33-årig gammel mann nylig tilbake fra Vietnam-krigen, og hans 4 år gmale datter Molly. Derfor vil både Carradine og Tolman ikke returnerer i sesong 2 fordi Hawley ønsker at serien skal ha en annerledes virkelighet enn American Horror Story som ser mye av de samme skuespillerne i nye roller hver sesong. Hawley legger allikevel til at han fremdeles er i tankeboksen på om Tolman skal ha en rolle i sesong 2, kanskje som moren til Molly.

Hawley holdt ikke tilbake for mye når han snakket om hvor neste sesong var på vei. Noe som fikk fram at Lou Solverson er ikke den eneste karakteren som vil returnere.

200px-Ben FargoLou jobbet for delstadspolitiet som åpner opp for flere nye karakterer. Hans kone Betsy og moren til Molly hadde en far som var sheriff i Rock County, Minnesota. Hawley la til at Betsy og svigerfaren til Lou er karakterer vi vil se i sesong 2.

Men fra sesong 1 vil også Lt. Ben Schmidt (spilt av A Serious Man-skuespilleren Peter Breitmayer) vil returnere, karakteren som var sjefen til Gus Grimley (Colin Hanks) i sesong 1 var også i Sioux Falls rundt den tiden skriver Seattle PI.

Alt dette virker ganske lovende. 70-tallet virker svært passende sted å sette serien til i sesong 2, spesielt fordi det kan være både litt brutalt og mørkt som Fargo og FX Networks-serier er kjent for. Keith Carradine hjalp virkelig med å skape en stor interesse for rollen, og den scenen mellom Lou og Lorne Malvo (Billy Bob Thronton) var fantastisk og nervepirrende.

Serieskaper Noah Waley skal ikke stå for manuset på alle episodene i sesong 2. Waley la til at han hadde 4 manusforfattere i sesong 1 som hjalp han med å utfolde historien. For sesong 2 forventer Hawley som sto bak Jeremy Renner-serien The Unusuals at han skal skrive 5 eller 6 manus for serien.

Så hvem ønsker du å se spille en yngre utgave av Lou Solverson?

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom