Colin Farrell i forhandlinger for rolle i sesong 2 av True Detective

Allerede i natt bekreftet HBO at castingen og mer info ville komme relativt snart om sesong 2 av True Detective. Relativt snart ser ut til å være allerede nå.

Deadline kan nå melde at Colin Farrell er i forhandlinger om en av de 3 hovedrollene i sesong 2 av den svært suksessfulle og kritikerroste serien.

Annonse

HBO har vært ikke villige til å bekrefte enten kjønn eller antallet på det forskjellige «etterforskerne» i sesong 2 av True Detective. HBO selv bekrefter ingenting, men Deadline har det fra sikre kilder at Farrell vil være med i serien.

Farrell som har hatt en miks av dårlige og gode filmer de siste årene vil uten tvil være tjent på å gjøre en serie som dette. Ikke bare tilllater serien en aktiv skuespiller som Farrell å gjøre en serie som tar 4-5 måneder å spille inn.

Serieskaper Nic Pizzolatto har tidligere bekreftet at sesong 2 vil være satt til California, men utenfor Los Angeles.

Farrell har de siste årene vært med i filmer som Saving Mr. Banks og Winter`s Tale. Han hadde også hovedrollen i Seven Psychopaths hvor han spilte mot Woody Harrelson som hadde en hovedrollene i sesong 1 av True Detective ved siden av Matthew McConaughey.

https://www.youtube.com/watch?v=OOsd5d8IVoA

Ingen tid når sesong 2 vil bli spilt inn er røpet, men ettersom casting er i boks iløpet av sommeren kan serien kanskje allerede starte innspillingen tidlig i høst for en mulig premiere etter nyttår i likhet med sesong 1 av True Detective.

Taylor kitsch

Oppdatering: Deadline sin søsterside The Wrap rapporterer også at Taylor Kitsch er aktuell for en rolle i sesong 2. Skuespilleren gjorde nylig en god rolle i HBO-filmen The Normal Heart er ifølge nettsida i forhandlinger om en rolle også.

Vi i Serienytt er ikke solgt av The Wrap som en kilde i denne saken. Dette selv om Twitter-nyheten deres tidligere i sommer fortalte om 3 hovedkarakterer. Nettsida har det siste året hatt noen sketsji tendenser til å prøve å tiltrekke seg lesere.

Men vi sier ikke at dette ikke kan vise seg å være sant, for selv om skuespilleren er i forhandlinger er ikke det nødvendig noe som kommer i havn. Skulle vi ha valgt noen fra The Normal Heart så ville vi har valgt Mark Ruffalo.

Kitsch har fungert også i Friday Night Lights, tross for noen fiaskoer som Battleship og John Carter. Om materiale til True Detective sesong 2 kanskje kan han overraske folk?

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter