Annonse

Marvel har annonsert den tredje castingen for Daredevil etter å ha tidligere castet Charlie Cox som Matt Murdock/Daredevil og Vincent D’Onofrio som Wilson Fisk/Kingpin i serien Marvel. Rosario Dawson er castet til en gjesterolle over flere episoder i serien.

Serien som følger reisen til Matt Murdock (Cox), som ble blind som ung gutt, men endte opp med ekstraordinære sanser han i dag bruker til å kjempe kriminaliteten. Dette på dagen som advokat, og som natten som Daredevil i et moderne Hell`s Kitchen i New York City.

Dawson vil spille en dedikert kvinne som helbreder sårene i Hell`s Kitchen, som ender opp med å få Matt Murdock helt tilfeldig inn i livet sitt mens hennes reise forandres over Daredevil sin kamp mot de kriminelle.

Det er en populær teori at Dawson vil spille en «Night Nurse», en frivillig sykepleier som har helbredet superhelter som Daredevil og Dr. Strange i Marvel-tegneseriene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer