Med en populær gjesterolle på Game of Thrones i år har Pedro Pascal virkelig fått sitt gjennombruddsår. Nå har Netflix og Gaumont International Television snappet opp skuespilleren til å spille en av hovedrollene i den kommende serien Narcos melder Deadline.

Serien satt til hovedsakelig 80-tallet følger historien om veksten og omfanget av kokainkartellene rundt om i verden og myndigheters måter å møte dem i en brutal, blodig konflikt. Vil vil følge livet og senere dødsfallet til Pablo Escobar (Wagner Moura), den hensynsløse kartell-sjefen og kjente terroristen som også var kongressmann, familiemann og hyllet av de fattige som en ny Robin Hood, og en meksikansk DEA-agent (Pascal) sendt til Colombia på et amerikansk oppdrag om å fange og drepe Escobar.

I tillegg til Moura og Pascal har også Hatfields & McCoys-skuespilleren Boyd Holbrook castet i en birolle i serien som en amerikansk DEA-agent som bidrar i oppdraget om å ta Escobar.

Chris Brancato (BoomtownHannibal) skriver med manuset med Jose Padilha (Elite Squad) med på regi. Narcos blir den andre serien fra produksjonselskapet Gaumont International Television som allerede har grøsserdramaet Hemlock Grove på tjenesten. I tillegg står også produksjonselskapet bak Hannibal som er tilbake med sin tredje sesong neste år.

Annonse

Chilenske Pascal som har dukket opp som Oberyn Martell på Game of Thrones har også hatt roller på serier som Lights OutThe Good Wife, Graceland og The Mentalist.

Narcos får premiere i 2015 på Netflix, og sesong 1 vil bestå av 10 episoder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here