Netflix-serien Daredevil fra Marvel har castet sin Foggy Nelson

Casting til Daredevil på Netflix forsetter.

Etter å ha castet Charlie Cox som Matt Murdock/Daredevil, Vincent D’Onofrio som Wilson Fisk og Rosaria Dawson i en ukjent rolle har Marvel hanket inn Elden Henson, som bestekameraten til Matt Murdock (Cox) Foggy Nelson.

Annonse

I tegneseriene er Foggy er en av mest kjente støttespillerne til Matt, men som i tegneserien for det meste er bare kjent med Matt er advokat og ikke våghalsen Daredevil. Foggy er juss-kameraten til Matt som også er hans høyre hånd og partner som advokat. Karakteren er kjent for å være godt likt av folk.

I filmen rundt karakteren fra 2003 med Ben Affleck i hovedrollen ble en litt eldre utgave av karakteren spilt av regissøren og skuespilleren Jon Faverau (Iron Man).

Henson er mest kjent for sin rolle som Fulton Reed i Mighty Ducks-filmene. Han vil også senere i å være å se Hunger Games: Mockingjay – Part 1 som karakteren Pollux. Henson har også gjestespilt i dramaserier som Smith og nylig Intelligence.

Daredevil kommer på Netflix i 2015. 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom