Etter å ha blitt sendt ved siden Real Time med Bill Maher i 2 sesonger bestemmer HBO seg for at VICE sin serie hos kabel-tv giganten vil få en fast plass på kanalen i hvert fall de to neste årene.

HBO bekreftet i dag at serien kommer tilbake med en sesong hver i både 2015 og 2016, med den første sesongen på i hvert fall 14 episoder. Serien debutere i fjor med 10 episoder i sesong 1, og årets sesong består av 14 episoder.

Den amerikanske dokumentarserien er produsert Maher og VICE-sjefen Shane Smith, og leverer reportasjer fra krigsherjede områder, konflikter, klimaproblemer og andre mer eller mindre problemer eller situasjoner over hele verden. I denne sesongen har skrapmetall-jegerne i Detroit, nord-koreanske avhoppere som flytter til Sør-Korea og effekten av drone-angrep i Pakistan vært noe av innholdet.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRVt6xD7vvU

Les også: Rapperen Action Bronson samarbeider med VICE

Her hjemme er serien tilgjengelig på HBO Nordic.

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer