Veronica Mars-spinoff får premiere til sommeren

Annonse

På mandag annonserte The CW via en pressemelding at Veronica Mars-spinoffen som skal få navnet Play it Again, Dick får premiere i sommer sammen med tre andre webserier på deres digitale kanal CW Seed.

Manuset til webserien blir delvis skrevet og produsert av serieskaper Rob Thomas og skal handle om skuespiller Ryan Hansen, som spilte den populære karakteren Dick Casablancas i både serien og filmen. Å kalle det en spinoff er kanskje feil da dette blir en slags metaserie der Ryan Hansen prøver alt han kan å få sine tidligere skuespillerkollegaer med på laget til å lage nettopp en spinoff om Dick og vi vil få flere gjesteopptredener fra Veronica Mars-gjengen.

Det er dermed langt fra over for Veronica Mars-fansen etter at det etterlengtede gjensynet kom i filmen i mars og deretter en påfølgende bok samme måned. I tillegg til denne spinoffen er det også sagt at det skal komme en bok til senere i år og både Rob Thomas og de mest sentrale skuespillerne er åpen for flere filmer om det skulle bli muligheter for det. I anledning DVD-utgivelsen av filmen denne uken vil det kommer mer VM-relatert stoff rundt filmen og boka i løpet av kort tid her på Serienytt.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X