Lov & Orden: Special Victims Unit fornyet for sesong 16

NBC fornyer veteranen Lov & Orden: Special Victims Unit for sesong nr. 16 for neste sesong.

Dagens fornyelse kommer ikke som en stor overraskelse når serien forsetter å gjøre det greit nok for sitt sendetidspunkt på kanalen. Hovedrolleinnehaveren Mariska Hargitay forventes å returnere etter å ha hatt hovedrolle i serien siden starten.

Annonse

Fornyelsen av serien var i faresonen når produsentene av serien med Dick Wolf i spissen måtte kunne ned lønn for å bli fornyet til en ny sesong av NBC. Dette er grunnen til at serien ikke ble fornyet ved siden av kanalens andre dramaserier som Chicago P.D. og Chicago Fire som alle pågår i samme univers med crossover-epsioder mellom Chicago P.D. og Lov & Orden: Special Victims.

Vi vil uansett kunne høre mer rare ting fra Ice-T på Lov & Orden: Special Victims i hvert fall en sesong til.

https://www.youtube.com/watch?v=GLkkYcVVYsQ

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: