Hulu sikter seg inn på en ny sesong av Community

Annonse

Deadline melder at Hulu er med å bringe håpet fram om en ny sesong av Community. Hulu er i forhandlinger med Sony Pictures TV om å bringe Community tilbake for en ny sesong.

Hulu er nå i innledende samtaler med produksjonselskapet om en ny sesong av serien, men ingen avtale er i boks enda. Allikevel påpeker Deadline at det vilje på begge sider om å forhandle om det. Serieskaper Dan Harmon gikk fra noe som virket som en slapp vilje om å få serien tilbake tidligere denne måneden, til mer håpefull om fortsettelsen av komiserien.

Det er ingen tvil om at Communtiy har en lojal fanbase, til tross for at serien ble kansellert. Komiserier som dette er enda mer passende for streaming enn vanlig TV som vi også ser med Arrested Development som var en populær serie selv før Netflix sikret seg muligheten for en fjerde sesong.

Med å være digitalt syndikert (solgt utenfor samarbeiderpartnerne til Sony) til Hulu fra tidligere hjelper dette også på mulighetene til en ny sesong av Community. Med serien allerede i biblioteket til Hulu gjøres en fortsettelse av serien lettere for begge parter.

For Hulu selv vil det også la selskapet viser mer muskler når originalt innhold for tjenesten begynner å opptrampe betydelige mer enn det allerede har gjort med originale serier som Deadbeat.

https://www.youtube.com/watch?v=7kgtyiop2m0

Sony sitt produksjonselskap av Community har også en tradisjon med å bringe serier i faresonen tilbake. Rules of Engagement og Community klarte begge å returnere til nye sesonger når de lå i faresonen til å bli kansellert. Produksjonsselskapet viser en forhandlingsevnene få andre har. Det var også dette studioet som lot Damages ende opp på DirecTV etter å ha bli kansellert av FX Networks. Dette i tillegg til at studioet fikk Drop Dead Diva og Unforgettable tilbake til nye sesonger uten å bytte kanal.

Hvorvidt dette betyr at Viasat 4/TV3 vil få rettighetene for en ny sesong for Hulu er usikkert, og for tidlig å si noe om.

Selv om denne nyheten kan ende opp med å gi oss en ny hjertesorg igjen gir vi den foreløpig 4 av 5 Meowmeowbeenz.

2 KOMMENTARER

  1. Det må skje! =) Akkurat sett en del igjennom Community igjen. Mine to favoritter er episodene med «The Yam killer» og løgndetektoren er så gjennomført bra, helt fantastiske episoder.

    Har falt for karakterene gjennom seriens løp, så lavpunktene i sesong 3 og 4 er egentlig ikke er så lave for meg. Beste komedieserien for min del. Når man ikkje tar «It’s always Sunny in Philadeplphia» med i beregneingen så klart.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X