Annonse

Wagner Moura som er en av Brasils mest kjente skuespillere akkurat nå er klar for Netflix-serien Narcos som siktes for en premiere i 2015.

Det neste samarbeidsprosjektet mellom Gaumont International Television og Netflix etter Hemlock Grove har gått framover de siste månedene. Dramaserien Narcos rundt Pablo Escobar har nå hanket inn Moura for hovedrollen.

Josh Padilha som står bak Elite Squad-filmene (eller Troopa de Elite som filmene originalt heter) og den nye RoboCop-remaken står bak serien fra Gaumont International Television. Med Moura klar for rollen som Pablo Escobar blir dette et nytt samarbeidsprosjekt mellom Padilha og Moura etter at skuespilleren har spilt hovedrollen politikapteinen som slår ned på korrupsjon og narko i i de to Elite Squad-filmene.

Narcos følger livet og senere dødsfallet til Escobar (Moura), den hensynsløse kartell-sjefen og kjente terroristen som også var kongressmann, familiemann og hyllet av de fattige som en ny Robin Hood.

Annonse
pablo-escobar-pic-rex-image-2-138195336
Pablo Escobar

Serien vil være Netflix sitt største forsøk på å nå et sør-amerikansk publikum så langt, men også et større internasjonalt publikum. 

Padilha som står bak ideen om prosjektet vil overse og regissere den 10-episoders første sesongen som får premiere på Netflix i 2015.

Doug Miro og Carlo Bernard (Sorcerer’s Apprentice) skriver for serien som også har med Eric Newman (Children Of Men) som produsent. TV-veteranen Chris Brancato (Boomtown, Hannibal) vil være sjefsprodusent for serien. 

I tillegg til Hemlock Grove står Gaumont International Television bak NBC-serien Hannibal. Produksjonselskapet som ble etablert i slutten av 2011 har utviklet flere prosjekter og serier. For øyeblikket utvikles Barbarella for Amazon fra produksjonselskapet.

Annonse