HBO bekrefter i dag fornyelsen av Silicon Valley og Veep for nye sesonger for 2015.

Som noen kanskje husker valgte HBO for to uker siden å fornye Game of Thrones for to nye sesonger vi uansett viste ville komme. I dag fornyet kabel-tv giganten komiseriene som sendes samme kveld som fantasydramaet for nye sesonger.

Første sesong av Silicon Valley som er blitt sendt 3 episoder av nå har fått en god mottagelse av kritikerne, med foreløpig 84/100 på Metacritic i skrivende stund. Dette var også den største premieren for en komiserie for HBO siden Hung hadde premiere i 2009 i seertallene.

Veep forsetter også å være en stor favoritt hos kritikerne, og flere av oss i Serienytt er også glad i både denne og Silicon Valley. Spesielt for HBO har også Emmy-prisene serien har fått noe de er svært fornøyde med. Serien har fått 3 Emmy-priser og flere nominasjoner. Den har vunnet 2 av prisene for hovedrollen på serien av Julia Louis-Dreyfus, og en for beste mannlige birolle i en komiserie med Tony Hale som vi intervjuet i fjor.

Hvorvidt sesong 3 av Veep og sesong 2 av Silicon Valley sendes igjen neste vår er usikkert. HBO vil trolig ikke sende den kommende komiserien Togetherness før i 2015, og det er godt mulig at de to komiseriene vil bli sendt annerledes neste år. HBO har også allerede fornyet komidramaene Girls og Looking for nye sesonger i 2015.

Annonse

Hva synes du om seriene? Er du glad for å se disse seriene videre?

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer