Større rolle for Nazanin Boniadi i sesong 4 av Homeland

Annonse

Etter å ha dukket opp i flere episoder av sesong 3 av Homeland er det bekreftet at Nazanin Boniadi returnerer til sesong 4 i en større roller.

Med nye twister og farer avsluttet sesong 3 med en stor utvikling rundt Damian Lewis sin karakter Nicholas Brody. Uansett var en av høydepunktene med nye karakterer i sesong 3 den nye karakteren Fara Sherazi, en ung, dyktig og konflikterende Iransk kvinne som ble med i CIA som en analytiker.

I dag bekreftet Showtime (kanalen bak serien) at Iransk-britiske Nazanin Boniadi, som spiller Fara blir med som en fast skuespiller på serien i sesong 4. Showtime nevnte også at rollen hennes utvides fordi hun har en «viktig rolle» i sesongen, hvor hun vil jobbe med Carrie (Claire Danes).

Boniadi har for tiden vært å se på den nåværende sesongen av Scandal i USA, hvor hun gjør en 8-episoders gjesterolle.

Homeland er tilbake i høst, som forventes å være i september, eller tidlig oktober.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X