From Dusk Till Dawn: The Series til Netflix i mars

Annonse

Blodsplatter-fest på Netflix denne måneden. Netflix Norge annonserer i dag at From Dusk Till Dawn: The Series kommer til tjenesten.

Fra og med 12. mars vil Netflix ukentlig legge ut en rykende fersk episode av From Dusk Till Dawn: The Series.

D.J. Cotrona (Detroit 1-8-7) og Zane Holtz (Make It or Break It) har hovedrollene som Seth og “Richie” Gecko, spilt av George Clooney og Quentin Tarantino i originalen fra 1996.

Med i serien er også Robert Patrick (The X-Files) som den tidligere pastoren Jacob Fuller, Wilmer Valderrama (That ’70s Show) og Don Johnson (Miami Vice) vil spille Texas Rangers, og Eiza González vil spille Santánico Pandemonium (spilt av Salma Hayek i originalen). Andre roller består av Jesse Garcia (Sons of Anarchy), Adrianne Palicki (Friday Night Lights), Jake Busey (Good Vibes) og Lane Garrison (Prison Break).

Rodriguez regisserte første episode av From Dusk Till Dawn, og vil regissere både episode 2 og 4 i sesong 1 som består av 10 episoder. Emmy-vinner Greg Nicotero (The Walking Dead) vil stå for sminke-effektene for serien, i likhet med hva han gjør for The Walking DeadNikita-produsent Carlos Coto er sjefsprodusent (showrunner) for serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X