Breaking Bad-favoritt tilbake i Better Call Saul

Det er bekreftet! Jonathan Banks er tilbake som Mike i Better Call Saul som har premiere i slutten av året.

Michael “Mike” Ehrmantraut lever! På en måte…

Annonse

Mike (Jonathan Banks) var fikseren og en kjenning av Saul Goodman på Breaking Bad fra sesong 2 helt til første halvdel av sesong 5, før han tok en flytur til Belize. Mike en tidligere politimann fra Philadelphia før han endte opp i Albuquerque som etterforsker/fikser for Saul. Senere ble det også røpet at han ble sikkerhetsjef og fikser for Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) sin store metamfetamin-organisasjon.

Mike vil ikke bare returnere for en kort periode i Better Call Saul, for Banks vil være med fast på forløper-serien til kritikerroste Breaking Bad melder Deadline.

Serien rundt Saul Goodman (Bob Odenkirk) kommer fra Breaking Bad-skaperen Vince Gilligan, og forfatterprodusenten Peter Gould (som skrev episoden Saul ble introdusert). Serien vil fokusere på utviklingen av Saul før han ble advokaten til Walter White (Bryan Cranston).

Banks ble Emmy-nominert for rollen som Mike for første del av sesong 5 av Breaking Bad. Skuespilleren er også kjent fra dramaserien Wiseguy som han også ble Emmy-nominert for. Han har også dukket opp i serier som Parks And Recreation, Day Break og Vegas. Nå er han å se i nesten hele sesong 5 av NBC-serien Community som går i USA nå, og har premiere på Visat 4 senere i år.

Så langt er bare Odenkirk og Banks de eneste skuespillerne fra Breaking Bad bekreftet til Better Call Saul. Det har vært spekulasjoner om hvem fra dramaserien som vil dukke opp i foreløperen. I et av intervjuene Gilligan har gjort har han sagt at han elsket å ville se Mike være med som en karakter på den nye serien også. Jesse har også vært snakk om en rolle i serien, ettersom både skuespiller Aaron Paul og Gilligan selv ønsker det. Også Cranston har utdypet interesse for å dukke opp i foreløperen som Walter White.

Better Call Saul vil ha premiere på AMC i november, og Netflix her hjemme i Norge får dager etter AMC.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom