Den første traileren av den kommende HBO-komiserien Silicon Valley som har premiere i vår er blitt gjort tilgjengelig.

Les også: De nye seriene vi ser fram til i vår

HBO-serien Silicon Valley er den første tv-serien til Mike Judge utenfor anmierte serier som King of The Hill og Beavis & Butt-Head. Judge også bak kult-filmen Office Space.

Serien har sitt fokus på hva som skjer når de som er mest egnet til suksess ender opp å være de som takler suksessen dårligst. Serien er sentrert rundt Richard (Thomas Middletich) som bor sammen med sine hacker-venner. De ender opp med å skape noe som gjør at han mottar to store tilbud, og der starter problemene.

Med i de sentrale rollene finner vi også navn som T.J. Miller, Kumail Nanjiani (Franklin & Bash), Zach Woods (The Office), Josh Berner (Maron), og Martin Starr (Freaks And Geeks).

Annonse

Silicon Valley har premiere på HBO i april. Serien sendes på C More Series 7. april og slippes på HBO Nordic og C More Play her hjemme samme dag.

Funfact: T.J. Miller som er komiker og skuespiller tok sin audition litt lengre enn de andre skuespillerne til Yogi-Bear filmen tror vi.

http://www.youtube.com/watch?v=fnOHz1U6xNs

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Lars Toervik
Lars Toervik
6 år siden

T.J. Miller og Kumail Nanjiani har gjort mye på http://www.nerdist.com nettsiden, blant annet i hver sin podcast. Jeg lurer på hvor populærkjent nerdist nettsiden egentlig er i Norge, den har veldig mye god tv-serie og film info 🙂

Steffen Stø
6 år siden

De er også med mye sketsjer på FunnyOrDie.com. Angående Nerdist så vet jeg ikke hvor populær den er, men svært lite kjent her i Norge vil jeg tro. En av de tingene som faktisk fikk oss til å tenke på å lage podcast til Serienytt.no i grunn og. Pluss at selveste Mr. Nerdist, Chris Hardwick har jo eget «talkback»-show for The Walking Dead og hadde for de siste episodene av Breaking Bad.

Lars Toervik
Lars Toervik
6 år siden

Ja, Talking Dead hadde vært veldig godt ekstra materiale på eventuelle dvd og blu-ray utgaver av The Walking Dead. Jeg har også fått med meg klipp fra hans TV-show @midnight på YouTube, hadde vært moro om det tv programmet hadde dukket opp i Norge på TV eller via streaming tjenester.

Lars Toervik
Lars Toervik
6 år siden

T.J. Miller og Kumail Nanjiani har gjort mye på http://www.nerdist.com nettsiden, blant annet i hver sin podcast. Jeg lurer på hvor populærkjent nerdist nettsiden egentlig er i Norge, den har veldig mye god tv-serie og film info 🙂

Steffen Stø
6 år siden

De er også med mye sketsjer på FunnyOrDie.com. Angående Nerdist så vet jeg ikke hvor populær den er, men svært lite kjent her i Norge vil jeg tro. En av de tingene som faktisk fikk oss til å tenke på å lage podcast til Serienytt.no i grunn og. Pluss at selveste Mr. Nerdist, Chris Hardwick har jo eget «talkback»-show for The Walking Dead og hadde for de siste episodene av Breaking Bad.

Lars Toervik
Lars Toervik
6 år siden

Ja, Talking Dead hadde vært veldig godt ekstra materiale på eventuelle dvd og blu-ray utgaver av The Walking Dead. Jeg har også fått med meg klipp fra hans TV-show @midnight på YouTube, hadde vært moro om det tv programmet hadde dukket opp i Norge på TV eller via streaming tjenester.