Lost-stjerne med ny serie

Annonse

Foto: BBC (fra serien Wild Things With Dominic Monaghan)

100 Code er en dramaserie satt til Sverige, hvor en amerikansk etterforsker hjelper svensk politi i jakten på en seriemorder.

zero hour white vincent
Michael Nyqvist. Foto: ABC

Dominic Monaghan inntar rollen som etterforskeren Tommy Conley. Han jobber sammen med den svenske etterforskeren Mikael Eklund, spilt av Michael Nyqvist.

Serien har ikke funnet noe hjem på amerikanske nettverk enda. I Sverige vil den gå på Kanal 5. Vi har foreløpig ikke noe informasjon om serien er klar for en norsk kanal (men det vil sjokkere oss om den ikke blir det). Seriens produksjonsselskap Red Arrow var forresten involvert med NRK/Netflix-serien Lilyhammer, ikke at det nødvendigvis betyr at den ender på Netflix. Men vi kan jo håpe at en strømmetjeneste kjenner sin besøkelsestid. Red Arrow samarbeider her med svenske Strix Drama.

Handlingen er basert på Ken Brens bok Merrick. De to etterforskerne kommer ikke særlig godt overens, spesielt grunnet Mikaels forakt for USA. Totalt 12 episoder blir produsert.

Få, om noen, har opplevd å være med i flere gigantsuksesser innen både film og TV-mediet enn hva som er tilfelle for Monaghan. Serien Lost var forrige tiårs store snakkis, samtidig spilte han hobbiten i The Lord Of The Rings-trilogien. Innspillingens i Sverige starter i mai.

Han er ellers snart tilbake med Wild Things With Dominic Monaghan, som sendes på BBC Entertainment. Også der opplever han stor suksess. Vi har intervjuet stjernen (men det var før vi var klar over denne nyheten), følg med fremover her på Serienytt.no for å se hva karen har å si om villmarkslivet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X