Jada Pinkett Smith får skurkerolle i Gotham

Hawthrone og The Matrix-stjerna Jada Pinkett Smith får skurkerollen som Fish Mooney i Gotham på FOX.

Castingen av Batman-prosjektet Gotham som har en forpliktelse på amerikanske FOX til å ende som serie er snart ferdig castet. Gotham som fokuserer på en ung utgave av James Gordon (Ben McKenzie) og skurkene som gjorde byen kjent. Med i serien er også en ung utgave av Bruce Wayne som senere ender opp med å bli Batman.

Annonse

I dag meldes det at Smith vil ha en rolle i serien.

Smith vil spille Fish Mooney, en staselig, hissig og notorisk sadistisk gangstersjef. Fish er også en nattklubbeier som har erfaring fra gata og nesten sensoriske evner til å lese folk som en åpen bok som gjør at hun blir en man ikke en skal krysse. Fish sin gjeng er også bestående av den mindre mektige psykopaten Oswald Cobblepot, også kjent som The Penguin (spilt av Robin Lord Taylor).

Smith som i virkeligheten er kona til Will Smith spilte i de to siste sesongen av komiserien A Different World på 90-tallet. Hun hadde også hovedrollen i Hawthorne som varte i 3 sesonger på TNT.

Gotham kommer fra The Mentalist og Rome-skaper Bruno Heller. Prosjektet som forventes å ende opp som serie på FOX neste sesong har også med Donal Logue (Terriers, Vikings), Erin Richards (Breaking In),  Zabryna Guevara (Burn Notice) og Sean Pertwee (Camelot) i rollene.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter