I likhet med Friends-kollega Matthew Perry får David Schwimmer hovedrollen i en TV-pilot på ABC.

Schwimmer er på vei tilbake for et ordentlig potensielt TV-comeback etter Friends. Komedien, som er under utvikling, kan ende opp som serie på ABC. Den er basert på den israelske komiserien Bilti Hafich.

Prosjektet, som får tittelen Irreversible, er delvis improvisert versjon av Curb Your Enthusiasm. Den handler om Andy (Schwimmer) og Sarah, et eksentrisk og selvopptatt par med sine prøvelser og gleder – hvor de fleste av de er selvforskyldt.

Segahl Avin, som står bak originalen, vil skrive manuset til pilotprosjektet

Schwimmer har siden Friends fokusert på regi. Han har regissert filmene Run Fatboy,Run og Trust. Og har regissert piloten til den nye NBC-serien Growing Up Fischer. Schwimmer har hatt mindre roller i filmer som The Iceman og Nothing but the Truth. Han har også gjestespilt i serier som Web Therapy og 30 Rock de siste årene.

Les også: Matthew Perry prøver seg igjen

Schwimmer kan nå bli den femte hovedskuespilleren fra Friends som har hovedrollen i en serie etter serien tok slutt. Den eneste hovedskuespilleren som etter dette ikke har hatt hovedrolle i en TV-pilot eller serie er Jennifer Aniston som uten tvil hadde den største filmkarrieren etter Friends tok slutt i 2004.

For tiden er Matthew Perry med i et prosjekt på CBS basert på Odd Couple. Skulle begge prosjektene ende opp som serie på CBS og ABC kan Perry og Schwimmer ende opp med å bli konkurrenter.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer