Ukens premierer – uke 5

TV6, C More Series og TV3 er kanalene som gir oss noe nytt i uken som kommer.

Utrolig nok ikke en eneste premiere på HBO Nordic i uken som kommer, etter at de har pepret oss med ene godbiten etter den andre gjennom januar-månedene.

Annonse

For norsk publikum er det nok mest spennende med stornavnet Robin Williams, nok en av Hollywood-stjernene som har meldt overgang til TV.

 

Tirsdag: Komediemesteren Robin Williams

  • 22:30: The Crazy Ones (TV3)

Etter 31 år er han tilbake i en TV-serie! Robin Williams er en av Hollywoods mest kjente komikere (og en av mine personlige favoritter). Han har slått seg sammen med serieskaper David E. Kelley (Chicago Hope, Picket Fences, Ally McBeal, Boston Public og en haug med andre serier). Williams spilte før filmkarrieren tok av i serien Mork & Mindy.

Buffy-stjernen Sarah Michelle Gellar har også en rolle.

Serien fikk en knallstart med over 15 millioner seere, men har siden stabilisert seg på 8-9 millioner. Tallene gjør den til høstens beste nye komiserie. Anmelderne har vært delt i sitt inntrykk av serien. Selv var jeg godt fornøyd.

 

Søndag: Shameless tilbake

  • 20:00: Necessary Roughness sesong 2 (TV6)
  • 20:00: Shameless (US) – sesong 4 (C More Series)
  • 21:00: Deception (TV6)

Herlige Shameless er tilbake på C More, mens TV6 gir oss ny sesong av Necessary Roughness og den nye såpedramaet Deception. Sistnevnte ble kansellert etter første sesong, som ble avsluttet med en cliffhanger. Kanskje lurt å unngå å utsette seg for noe så frustrerende. Mona sjekket den ut i fjor uten å være fornøyd.

http://www.youtube.com/watch?v=lVRHFSeWImQ

 

Hva syntes du om uken? Ser du noen feil eller mangler? Rop ut i kommentarfeltet!

For enkel oversikt sjekk ut Premierekalenderen eller følg oss på Facebook (forsidebilde inneholder sendeskjema)

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter