The Big Bang Theory er «Årets komiserie»!

Annonse

Arrested Development var storfavoritt, men klarte ikke å hanske nerdegjengen i The Big Bang Theory.

Arrested Development toppet listene som lesere og redaksjonsmedlemmer sendte inn – men når avstemningen tok til ble det en annen vinner.Det var lenge dønn likt mellom de to seriene, men til slutt gikk The Big Bang Theory av med en komfortabel seier. 41% stemte på serien, med Arrested Development på 2. plass og Modern Family på 3.  plass.

De nominerte ble valgt ut på bakgrunn av topplister fra lesere og redaksjonen.

Serien sendes her hjemme på TVNorge. Den er skapt av Chuck Lorre og Bill Prady for kanalen CBS. Den premierte i 2007, i 2013 gikk slutten av sjette sesong og starten av syvende.

Det er ikke annet å gjøre enn å gratulere alle de involverte med seieren. TVNorge kan nok si seg godt fornøyd med å ha en slik serie på sendeskjemaet.

Vi ønsker å takke alle lesere som bidro med lister og som deltok i avstemning!

12 KOMMENTARER

 1. Er det bare jeg som synes dette er en middelmådig (i beste fall) sit-com, som ikke bidrar med noe som ikke har vært gjort før? Hver eneste punchline er forutsigbar, karakterene ensporede, og settingen kjedelig.
  Hva skiller egentlig denne fra ALLE ANDRE middelmådige sit-coms? Kan ikke for alt i verden forstå populariteten denne serien har.

  • Sendes jo i god sendetid. Ikke like tilgjengelig serier som Parks and Recreation, Community, Arrested development osv. 🙂

   Selv vil jeg nå si Parks, Derek og en håndfull andre komiserier var langt bedre. Men leserne avgjør 🙂

  • Stort sett enig, men dette var en konkurranse hvor alle kan stemme så det var egentlig ganske naturlig at den vinner.

   Husker godt at serien kom høyt opp også over «verdens beste tv-serie» på diskusjon, men Top Gear vant med Lost på andreplass. Top Gear var forresten veldig teit å ha med i en konkurranse sammen med The Sopranos, Lost og sånt synes jeg.

  • Liker The Big Bang Theory, jeg. Det du sier som litt smånegativt er på en måte litt av sjarmen. Men jeg er ikke helt enig i at den er årets beste. Serier som Orange is the New Black eller Arrested Development synes jeg kanskje var bedre kvalifisert, spesielt OITNB fordi den er så annerledes. Men men, TBBT appelerer til et større publikum så det er ikke så unaturlig at den går av med seieren.

 2. Er det bare jeg som synes dette er en middelmådig (i beste fall) sit-com, som ikke bidrar med noe som ikke har vært gjort før? Hver eneste punchline er forutsigbar, karakterene ensporede, og settingen kjedelig.
  Hva skiller egentlig denne fra ALLE ANDRE middelmådige sit-coms? Kan ikke for alt i verden forstå populariteten denne serien har.

  Er vel en grunn til at latterboks-seriene mer eller mindre er borte.

  • Sendes jo i god sendetid. Ikke like tilgjengelig serier som Parks and Recreation, Community, Arrested development osv. 🙂

   Selv vil jeg nå si Parks, Derek og en håndfull andre komiserier var langt bedre. Men leserne avgjør 🙂

  • Stort sett enig, men dette var en konkurranse hvor alle kan stemme så det var egentlig ganske naturlig at den vinner.

   Husker godt at serien kom høyt opp også over «verdens beste tv-serie» på diskusjon, men Top Gear vant med Lost på andreplass. Top Gear var forresten veldig teit å ha med i en konkurranse sammen med The Sopranos, Lost og sånt synes jeg.

  • Liker The Big Bang Theory, jeg. Det du sier som litt smånegativt er på en måte litt av sjarmen. Men jeg er ikke helt enig i at den er årets beste. Serier som Orange is the New Black eller Arrested Development synes jeg kanskje var bedre kvalifisert, spesielt OITNB fordi den er så annerledes. Men men, TBBT appelerer til et større publikum så det er ikke så unaturlig at den går av med seieren.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X