Produksjonen av dramapiloten Hoke går framover. Nå er castingen ferdig og filmingen starter til våren i Miami. Paul Giamatti har hovedrollen.

FX Networks-piloten Hoke, med Giamatti i hovedrollen, har med casting av blant annet Oona Chaplin (Game of Thrones, The Hour), John Carroll Lynch (Body of Proof), Robert Wisdom (The Wire, Prison Break), Jordi Mollà (Bad Boys 2) og Tammy Blanchard (Guiding Light) fått skuespillerbrikkene på plass..

Hoke er beskrevet som en mørk komidrama basert på Charles Wileford-bøkene rundt karakteren Hoke Moseley. Giamatti er i rollen som Hoke. Historien om den tøffe og mulig gale politietterforskeren handler om midtlivekrise og mord, satt til Miami tidlig på 80-tallet.

oona chaplin game of thrones
Oona Chaplin fra Game of Thrones får den kvinnelige hovedrollen i Hoke. Foto: HBO

Chaplin, som i de siste årene har dukket opp både i Game of Thrones, Dates, Sherlock og The Hour, vil spille seriens kvinnelige hovedrolle som heter Ellita Sanchez. Karakteren hennes er en skarp ung etterforsker som ender opp som partnere til Hoke.

Annonse

Lynch vil spille Bill Henderson, en gammel etterforsker og Hoke sin tidligere partner som nå er misfornøyd med tilstanden i politiet. Wisdom vil spille Major Brownley, sjefen for drapsavsnittet i Miami PD som har en lang historie med Hoke og hans oppførsel.  

Mollà vil spille seriens faste skurk Armando Zuniga. Han er en sosiopatisk cubaner som ender opp i Miami som en cubansk flyktning. Han anskaffer seg en falsk identitet som en kjent poet for det cubanske folk.

Blanchard har rollen som en mor til en ung død mann som Hoke kommer i kontakt med.

Hoke er utviklet til serie av Scott Frank, best kjent for Minority Report. Frank har også vært med på manuset på filmer som The WolverineThe Interpreter og The Lookout. I 2011 regisserte han en episode av amerikanske Shameless.

Frank skal regissere første episode av Hoke, og står for pilotens manus. David Manson som har produsert og skrevet episoder av serier som House of Cards, Theif og Life vil være med som sjefsprodusent ved siden av Frank skulle pilotprosjektet bli plukket opp til serie. ‘

Les også: De første bildene av Fargo og The Strain sluppet

Kabel-tv nettverket FX Networks, som i høst utvidet seg til 3 kanaler med originalt innhold, har 3 dramaserier med Tyrant, The Strain og en miniserie basert på Fargo planlagt i år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here