Halle Berry-serie premierer 2. juli i USA

Den Steven Spielberg-produserte serien Extant gir oss nok en storstjerne på TV-skjermen, nå er premieredatoen avslørt.

Oscar-vinneren Halle Berry har kanskje sett sine beste år på filmlerretet, den talentfulle og ekstremt vakre skuespillerinnen gjør som mange andre og satser på en karriere innen TV-serier. Det var i oktober i fjor hennes rolle i serien ble kjent.

Annonse

I Extant spiller hun en astronaut som vender hjem og oppdager at hun er gravid. Som er ganske så spesielt, siden hun har tilbrakt det siste året alene i verdensrommet.

Science fiction-serien har Steven Spielberg på produsentsiden, uten at det forteller oss så alt for mye. Mannen har klistret navnet sitt på et utall serier de siste årene – uten at det har betydd kvalitet av den grunn.

CBS har nå uansett stor tro på prosjektet, de bestilte 13 episoder og skippet hele pilot-stadiet. Serien premierer 2. juli i USA, det vil sjokkere oss om den ikke dukker opp her hjemme. Skuespillerinnen må være den vakreste 47-åringen der ute og har nok av star-power til å tilrekke oppmerksomhet til serien.

Jeg fikk først øynene opp for henne i Executive Decision i 1996 (var vel det eneste positive i filmen med Steven Seagal og Kurt Russel), avstandsforelskelsen var et faktum. Hun slo for alvor gjennom i X-Men, Swordfish og Monster’s Ball i starten av 2000-tallet. Sistnevnte sikret henne en Oscar.

Senere i år er hun igjen å finne som Storm i X-Men: Days of Future Past. Siste storfilm hun var med i var Cloud Atlas sammen med Tom Hanks.

Foto: Gage Skidmore

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom