AMC avslører når vi får Better Call Saul og mer Mad Men

Better Call Saul får premiere i november røper AMC, kanalen bak den kommende spinoff-serien av Breaking Bad . Vi har også fått vite når Mad Men returner i tillegg til premieren på nye serier.

AMC bekreftet denne helga litt av programmet framover under årets første møte med Television Critics Association.

Annonse

Kabel-tv kanalens første nye dramaserie i 2014 blir Turn som starter 6. april. Serien forteller historien om USAs aller første spion-ring under den amerikanske uavhengighetskrigen. Jamie Bell (Billy Elliot) har hovedrollen i serien fra Craig Silverstein (Nikita), hvor Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) regisserer første episode.

Uken etterpå har Mad Men premiere på sesong 7, som er seriens siste. Den består av 14 episoder som deles opp i to puljer på 7 episoder. Del 2 skal etter planen starte våren 2015. Del 1 har premiere 13. april. Premieren er ikke satt enda hos TVNorge-kanalen VOX, men forventes å være enten noen dager eller uke etter om de følger hva de tidligere har gjort med Mad Men.

Halt-and-Catch-Fire
Scoot McNairy i Halt & Catch Fire. Foto: AMC

I sommer vil også den nye serien Halt & Catch Fire få premiere i juni, etterfulgt av fjerde og kanskje siste sesong av Hell on Wheels uker etter. Halt and Catch Fire, fokuserer på oppturen i dataindustrien på 80-tallet, med fokus på en utradisjonell trio bestående av visjonæren, ingeniøren og vidundret bak ideen om en datamaskin som vil endre verden. Lee Pace (Pushing Daisies, Hobbitten), Scoot McNairy (Argo) og Mackenzie Davis (Smashed) har hovedrollene i dramaserien med Kerry Bishé (Argo) og Toby Huss (Carnivale) i birollene.

Breaking Bad-spinoffen Better Call Saul  får premiere i november på kabel-tv kanalen. Seriepremieren og etterfølgende episoder blir tilgjengelig få dager etter sin førstevisninger på Netflix her hjemme. Serien som er fokusert på Saul Goodman (Bob Odenkrik) kommer fra skaperen av Breaking Bad, Vince Gilligan og produsent Peter Gould som sammen med Gilligan skapte karakteren Saul Goodman.

Spinoff-serien vil også på produsent-sida være fylt med andre produsenter fra Breaking Bad, som Tom Schnauz (som Gilligan har sagt var intrumental i utviklingen av Breaking Bad før serien ble plukket opp av AMC).

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter