Annonse

Etter vårens syvende Californication-sesong er det slutt for serien, som har David Duchovny i hovedrollen.

Showtime melder at sesong 7 av Californication vil bli seriens siste. Dette kommer ikke som det største sjokket ettersom kanalen valgte å utsette sesong 7, som ble spilt ferdig i sommer, fra januar til våren for å gi plass til sesong 3 av Episodes.

Showtime lover at sesongen vil avslutte historien rundt Hank Moody (Duchovny), Karen (Natascha McElhone), Becca (Madeleine Martin), Charlie (Evan Handler) og Marcy (Pamela Adlon).

Sesong 7 vil dreie seg hovedsakelig om hvordan Santa Monica Cop-filmen til Hank, som aldri endte opp som film,ender opp som en tv-serie som Hank bidrar med å skrive. Han blir irritert over hans nye sjef og sjefsprodusent for serien Rick Rath (Michael Imperioli), og resten av manusforfatterne til serien, inkluder Goldie (Mary Lynn Rajskub) og Alonzo (Alonzo Bodden). Problemer kommer han også bort i når hans gamle venn Julia (Heather Graham) sin tilbakekomst i livet hans skaper mer kaos i hans allerede hektiske liv.

Andre nye roller i sesong 7 vil inneholde roller spilt av Brandon T. Jackson (Tropic Thunder), Roger Howarth (Dawson`s Creek)  og svenske Mercedes Masöhn (Chuck).

Annonse

Fra tidligere sesonger vil Rob Lowe returnere som karakteren Eddie Nero, mens Stephen Tobolowsky returnerer også som hans karakter Stu Beggs.

Se teaser for sesong 7 fra tidligere i år nedenfor (inneholder scener fra sesong 6):

http://www.youtube.com/watch?v=hhCcSOUrfLk

Serien har hele sin levetid vokst i seertallene, og sesong 6 ga seriens beste seertall etter årene på tv-skjermen. Serien som startet i 2007 vant Duchovny en Golden Globes for beste hovedrolle i en komiserie.

Her hjemme går serien på TV2 Zebra.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer