Annonse

Visa for Scott, Stonebridge og resten av Section 20 tar slutt neste år. Cinemax annonserte i dag at serien avsluttes neste år.

Den kommende sesongen av Strike Back på Cinemax neste år blir slutten for serien som startet i form av miniserien Strike Back på britiske Sky1 (som fikk navnet Strike Back: Origins i USA på Cinemax).

Hovedansvaret for Strike Back ble i 2011 overført fra den britiske kanalen til den amerikanske HBO-eide kabel-tv kanalen Cinemax. Det førte til at serien også bytta hovedrolleinnehavere etter måten den første serien avsluttet og fordi Richard Armitage ble opptatt med Hobbitten-trilogien. Inn kom Sullivan Stapleton (som ble kjent på grunn av den australske krimdrama-filmen Animal Kingdom) og Camelot-skuespilleren Phillip Winchester som er blitt mer synonymt med serien.

Sesong 4 (eller sesong 5 hvis du tar med den miniserien) vil bli spilt inn neste år i Asia og Europa (tidligere har serien hovedsakelig blitt spilt inn i østre deler av Europa og deler av Afrika).

Den kommende siste sesongen av Strike Back vil være på 10 episoder, med en premiere en gang neste sommer.

Annonse

Les også: Min oppsummering av sesongfinalen til sesong 3 av Strike Back

Det er litt bittersøte nyheter. Det er flott å se at serien får en ny sesong, men samtidig er det synd at vi ikke får se mer av serien etter neste år (om ingen ombestemmer seg). Det blir spennende å se hvor mye kaos de Scott og Stonebridge kan lage før de er ferdig. Det er uansett bedre at serien avslutter mens leken er god, fremfor å ende på et nivå hvor vi hater nesten alt, og forhåpentligvis viser søsterserien Banshee at den kan følge litt i fotsporene til Strike Back også.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer