Vi oppsummerer de mindre sakene fra uka som har gått. Robin Williams-serien The Crazy Ones, samtidig som The Walking Dead slår nok en seerekord.

Vi har også datoer for kommende serier og sesonger på HBO Nordic å melde om.

 

Millers__130724175620-200x296CBS har noe å juble for når det kommer til kanalens nye serier i høst. Den amerikanske nye kanalen har ikke klart å lansere en suksessfull nok komiserie siden 2 Broke Girls og kansellerte for to uker siden komiserien We Are Men.

Fredag ble alle de andre nye komiseriene fra CBS i høst plukket opp for en full sesong.

Dette gjør at komiseriene blir de første nye komiseriene i høst i USA som blir plukket opp for en full sesong. Serien som ble plukket opp for 9 episoder ekstra var kommende TVNorge-serien Mom med Anna Faris og Allison Janney, The Millers med Will Arnett (Arrested Development) og Emmy-vinner Margo Martindale (Justified), og Robin Williams og Sarah Michelle Gellar-komiserien The Crazy Ones.

crazyones424
The Crazy Ones. Foto: CBS

Alle komiseriene har gått bra, med spesielt The Crazy Ones som er høstens største nye komiserie i USA med ca. 11 millioner i gjennomsnitt per episode.

Annonse

Tidligere har bare nye dramaserier blitt plukket opp for flere episoder eller nye sesonger. Kommende TV3-serien The Blacklist og kommende Visat 4-serien Agents of S.H.I.E.L.D. ble tidligere i høst plukket opp for en full sesong på 22 episoder, og Sleepy Hollow ble fornyet for en ny sesong i 2014 på 13 episoder.

 

hbonordic_large_verge_medium_landscapeHBO har denne uka bekreftet datoen for den etterlengtet serien True Detective med Woody Harrelson, Matthew Mcconaughey og Michelle Monaghan i hovedrollene. Premieren vil være 13. januar på HBO Nordic. Samme dag som True Detective har premiere vil også Girls returnere med en splitter ny sesong med 2 episoder samme dag.

Uka etterpå den 20. januar har komiserien Looking premiere på HBO Nordic. Looking er en ny serie fra nykommer Michael Lannan med Andrew Haigh (Weekend) og Sarah Condon (Bored To Death). Serien fokuserer på tre venner i San Francisco som utforsker de morsomme, men også overveldende valgene tilgjengelig for den nye genereasjonen homofile menn. Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez og Murray Bartlett spiller hovedrollene i serien som vil ha gjesteroller av nav som Russell Tovey og nylig Emmy-nominerte Scott Bakula.

Sesong 2 av Banshee fra HBO-eide Cinemax har i tillegg også premiere 11. januar på HBO Nordic.

http://www.youtube.com/watch?v=NoEJr3gQ-Dk

 

The Walking Dead forsetter å slå rekorder i USA. Tidligere denne uka skrev vi at sesong 4 startet med nok en seerrekord, men disse tallene går også opp når alt data blir tilgjengelig. Med dette økte sesongstarten av sesong 4 av den populære dramaserien fra  16. 1 millioner seere med 10.4 millioner seere i demograften 18-49 år til å bli 20.2 millioner seere med 10.6 millioner i samme aldersdemograf.

I andre ord er det nok en rekord for den populære dramaserien som blir den største ikke-sport sendingen i historien for amerikansk kabel-tv melder The Hollywood Reporter. Dette er også seertall de fleste større amerikanske tv-kanaler ville nesten ha drept for.

Her er et klipp fra neste ukes episode av The Walking Dead som sendes 21:55 på FOX Norge:

http://www.youtube.com/watch?v=oKz9XvFDn-8

 

laura_fraser_breakingbad

Breaking Bad-skuespiller Laura Fraser er castet til en fast rolle i miniserien Black Box på 13 episoder for amerikansk ABC. Miniserien er et medisinsk drama fokuserer på Elizabeth Black (Kelly Reilly fra 2012-filmen Flight), en verdenskjent hjerneforsker som blir hjemsøkt av hennes egen mental lidelse.

Serien som er kjøpt opp av MTG til enten Viasat 4 eller TV3 her hjemme har også Oscar-vinner Vanessa Redgrave og Oz-skuespiller Terry Kinney i rollene. Fraser som spilte Lydia i sesong 5 av Breaking Bad vil spille karakteren Regan Black, kona til Elizabeth sin bror Joshua (David Chisum) som er en motstander av Elizabeth.

 

Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
realist4ever
realist4ever
6 år siden

CMore Series sendte første sesong av Banshee dagen etter USA, så ikke umulig at de gjør det denne sesongen også

Stephen
6 år siden

På grunn av avtalen er det garantert faktisk, og True Detective kommer også dagen etter USA. Men dette var skrevet i forbindelse med at HBO Nordic selv viderefører informasjonen til oss.

realist4ever
realist4ever
6 år siden

CMore Series sendte første sesong av Banshee dagen etter USA, så ikke umulig at de gjør det denne sesongen også

Steffen Stø
6 år siden

På grunn av avtalen er det garantert faktisk, og True Detective kommer også dagen etter USA. Men dette var skrevet i forbindelse med at HBO Nordic selv viderefører informasjonen til oss.